Välkommen Stefan!

I dag välkomnar vi Stefan Ahnén som affärsområdeschef fysioprodukter och träningshjälpmedel! 

 

Vem är du och vad har du för erfarenhet inom branschen?

Jag är en välkänd profil inom affärsområdena manuell behandling, rehab och träning, både i Sverige och internationellt. Jag är utbildad leg naprapat och känd bland kollegor och kunder för att ha introducerat några behandlingsmetoder på den svenska marknaden, så som stötvåg och till viss del diagnostiskt ultraljud (MSK).

 

Jag har erfarenhet av utbildning, med mer än 10 år som lärare i elektroterapi på Naprapathögskolan och med en rad andra metod- och produktutbildning runt om i Sverige, så vet jag vikten av kunskap och kompetens. Jag har ett brett internationellt kontaktnät och har representerat både svenska och tyska företag internationellt. Jag har och har haft funktioner som terapeut, säljare, försäljningschef, produktspecialist, utbildningsansvarig, klinikchef och VD under åren.

 

Jag har har drivit ett antal naprapatmottagningar under totalt 19 år så jag kan relatera till hur våra kunder tänker och agerar bland annat i inköpssituationer när de driver sina klinikverksamheter.

 

Vad ska du göra hos oss på Oscar?

Som affärsområdeschef är mitt uppdrag att ansvara och utveckla affärsområdet fysio inom Oscar Medtec.

 

Inledningsvis har jag satt upp tre ledord som jag kommer jobba efter:

 

Förvalta affärsområdet hjälpmedel och rehab, primärt Primeds kärnområden.

 

Synas och agera i olika sammanhang, möta kunder i era verksamheter, inköpare, hjälpmedelskonsulenter. Att delta på fack-kongresser samt dela med mig av mina kunskaper i våra digitala kanaler.

 

Utveckla affärsområdet fysio både för privata enskilda mindre kliniker med yrkesgrupper som naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, massörer och andra manuellt arbetande terapeuter samt större privata vårdföretag, regioner och kommuner. 

 

Och slutligen, i veckan deltar Oscar Medtec på Fysioterapi 2023 på Svenska Mässan, vad ser du fram emot där?

Att återigen få möta fysio-branschen på den största arenan för fysioterapeuter och sjukgymnaster i Sverige. Träffa nya som gamla kunder, nya arbetskollegor och branschkollegor. En kongress med en mässa som Fysioterapi 2023 är viktig på flera vis, för mig ger det en möjlighet att känna av marknaden!

 

Vi är glada och ha dig ombord, Stefan! För er som besöker Fysioterapi 2023 hittar ni oss i monter G01:20 om ni vill passa på att hälsa på oss, hoppas vi ses!

 

Vårt sortiment av Fysioprodukter hittar ni här, vi kommer även presentera ett par produktnyheter i montern!

Mer om mässan hittar ni här.