Service och support.

Vi är experter på varenda liten detalj.

För oss på Oscar Medtec är snabb service och kunnig support en självklar del av vårt helhetserbjudande. Våra servicetekniker tar enkelt hand om eventuella problem. Vid behov hämtar vi hem produkten till vår serviceavdelning eller också kommer vi ut till er. Det mesta går att lösa genom ett kort telefonsamtal.

En av många fördelar med att vi utvecklar och tillverkar alla kylskåp och undersökningsmöbler på egen hand, är förstås att vi är experter på varenda detalj. Direktkontakten med dig som kund hjälper oss också att hela tiden utveckla ännu smartare lösningar för människor i vården. 


Fråga Oscar innan du investerar

På samma sätt som vi erbjuder service och support kring våra produkter, erbjuder vi även rådgivning inför era investeringar i medicinteknisk utrustning. Genom att låta oss vara med tidigt i processen kan vi med vår erfarenhet se till att ni undvikar onödiga fallgropar och felbeslut, eftersom vi vet att kvalitet lönar sig i längden.

Skräddarsydd kalibreringstjänst för apoteken

Vår kalibreringstjänst för apotekskylskåp är ett exempel på en skräddarsydd servicetjänst. Vi erbjuder alla apotekskunder möjligheten att med jämna mellanrum göra en smidig översyn och funktionskontroll.