DRIFTSÄKRA APOTEKSKYLSKÅP MED EXAKT TEMPERATURKONTROLL.

Våra driftsäkra och energieffektiva apotekskylskåp, i kombination med en speciellt framtagen kalibreringstjänst, gör att vi fått förtroendet av Sveriges många ledande apotekskedjor.

Att gå till sitt apotek och hämta ut sin medicin ska vara förknippat med full trygghet. Kylskåp i apoteksmiljö innebär specifika kav på lösningar både när det gäller måtten och olika funktioner. Den centrala faktorn för såväl ert apotek som för era kunder är ändå temperatursäkerheten. Med ett egentillverkat apotekskylskåp från Oscar Medtec vet du att alla högt satta krav uppfylls. Tack vare våra styrenheter kan du ha full kontroll på temperaturen dygnet runt.

Alla våra apotekskylskåp är utrustade med rostfri innermantel och kromade stålhyllor med inlägg av äkta plexiglas. Hyllorna är anpassade till apotekens plastlådor med fackindelning och oavsett om du föredrar glasdörr eller kompakt dörr får du en hållfasthet som utan problem klarar vardagens intensiva användande.

Kvalitet, snabb service och smidiga tjänster är självklara krav från moderna apotekskedjor

Kalibreringstjänst ger extra trygghet

Tillsammans med våra kylskåp erbjuder vi en kalibreringstjänst som är speciellt anpassad just för apotek. Varje kylskåp är förstås kalibrerat vid leverans, men vår rekommendation är att denna kalibrering sedan följs upp med jämna mellanrum. Tjänsten innebär att specialutbildad servicepersonal kalibrerar skåpen på plats hos er, samtidigt som vi gör en generell översyn av skåpens värden och status. 

Oscar TempLog