VI UTRUSTAR SJUKHUS OCH VÅRDCENTRALER MED FUNKTION OCH KVALITET.

Vi har alltid drivits av att designa och utveckla ergonomiska produkter som gör vardagen trygg, säker och effektiv för både personal och patienter. Idag utrustar vi hela vårdcentraler och sjukhusmottagningar med kvalitet. 

Utvecklingen till helhetsleverantör av allt från rullbord och specialanpassade britsar till avancerade undersökningsmöbler och medicinkylskåp har varit en innovativ resa – som hela tiden fortsätter. Vi inspireras av alla er som dagligen upplever behoven och ser hur enskilda detaljer kan göra ett patientmöte och arbetsmiljön ännu bättre. Den typen av input har exempelvis lett till utvecklingen av våra specialdesignade öronbehandlingsstolar och den internationellt uppmärksammade och könsneutrala stolen ”Kim”, som med inbyggd värme i stolen och flexibla benstöd gör både gyn- och urologiska undersökningar betydligt mer behagliga för patienten. Och det var precis det som var ambitionen hos Greta Edelstam, docent vid Danderyds sjukhus. Att få hennes och andra innovatörers förtroende stärker oss i vår tro på att kvalitet är resultatet av samverkan mellan många olika experter. 

Vår utgångspunkt är att göra produkterna så starka som det bara går. Och sedan dubbla det.

Medicinkylskåp med maximal driftsäkerhet

Utvecklingen av våra egentillverkade medicinkylskåp har en liknande historia och vi har inom det området varit marknadsledande i Skandinavien i 50 år. Att verkligen utgå från behoven gör att slutresultatet får en annan dimension, jämfört med marknadens mer standardiserade produkter. Exakt temperatur och styrenheter som ger löpande temperaturhistorik är självklarheter med våra medicinkylskåp. Den driftsäkerheten är bokstavligt talat livsviktig vid hanteringen av vaccin, läkemedel och prover som ska till laboratoriet. Det finns helt enkelt inte något utrymme för att tumma på säkerheten. Med samma noggrannhet väljer vi också ut det sortiment av diagnostikprodukter som vi erbjuder i samarbete med ledande tillverkare.

Patientvagn

Oscar TempLog

Träningsutrustning