Nu heter vi Oscar Medtec

Under 2016 har vi ändrat vårt namn. Oscar Instrument har blivit Oscar Medtec. Helt enkelt för att Medtec på ett bättre sätt beskriver vad vi faktiskt gör – och alltid har gjort. 

 

Familjen Ericson är fortfarande den trygga ägaren och vår ambition är även i fortsättningen att utveckla, designa och tillverka medicinteknisk utrustning anpassad för människor i vården.

Oscar Instrument antyder att det handlar om mindre undersöknings- och diagnostikprodukter, vilket inte speglar hela vårt erbjudande. Namnet Medtec samlar på ett annat sätt all den kompetens vi besitter. Och det är just den kunskapen som lägger grunden för att vi kan utveckla marknadsledande produkter och lösningar, säger Linda Ericson, vice VD och marknadschef.

 

Ännu mer rådgivning

I anslutning till namnbytet utvecklas också företagets rådgivande roll ytterligare. Vi är mer än gärna med och förvandlar idéer och tankar till smart utrustning. Du kan alltid fråga Oscar och som ett led i vårt arbete med att dela med oss av vår expertkunskap har vi utvecklat vår webbplats. Dels för att det ska vara ännu enklare för alla våra kunder att själv hitta exakt den information man söker, men också för att du snabbt ska kunna komma i kontakt med oss eller göra beställningar.

 

Fortsatt stark kundtjänst

Möjligheten att slå en signal och prata direkt med våra produktexperter och serviceavdelning finns givetvis kvar. Till skillnad från många andra företag föredrar vi att ha en ständig dialog med våra kunder. Det är i direktkontakten vi kan lyssna av, få tips tankar och nya idéer. 

 

Är det något du undrar över kring namnbytet eller Oscar Medtecs utvecklade webbplats, är det bara att kontakta Linda Ericson, Vice VD/Marknadschef, Oscar Medtec AB, Tel: 0303-23 31 55